OVER ONS

Van den Brink Tuinen uit Tilburg is met ruim 15 jaar ervaring een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Onze projecten lopen uiteen van kleinschalige tuinrenovaties tot grootschalige aanleg van complete tuinen.

Na het eerste contact volgt een kennismaking voor het bespreken van uw wensen en volgt in opdracht een tuinontwerp met bijbehorende vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee en voorzien u van adviezen aangaande ontwerp, materiaalkeuze, aanleg, verlichting, beplanting en onderhoud.

In het tuinontwerp worden alle aspecten vakkundig verwerkt waarbij u als klant altijd centraal staat. Uw wensen worden middels onze expertise op maat gemaakt waarbij u de volledige keuzevrijheid krijgt om naar gewenst tempo en budget uw droomtuin te laten realiseren.

Ook wanneer u zelf een tuinontwerp heeft gemaakt of heeft laten maken kunt u bij ons terecht om dit te realiseren. Wij bespreken deze dan ook graag met u door.

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde partners en leveranciers creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere tuinen.

Met vriendelijke groet,

Van den Brink Tuinen